Programok

Események betöltése

2016. október 20., csütörtök - 2016. október 21., péntek

Vezetői konferencia

Pannonhalma egy másik dimenzió: az is hazamegy, aki először téved oda…” – így jellemezte az ezeréves monostorral való kapcsolatát Keller András hegedűművész, a Concerto Budapest művészeti vezetője.

Lassan egy éve, a Szent Márton-év kezdetén tartottuk meg hagyományos vezetői konferenciánkat. A jubileumi év lezárása előtt örömmel értesítjük, hogy a tavalyihoz hasonlóan idén is megszervezzük a könyvbemutatóval és szakmai kiállítással összekötött Pannonhalmi Vezetői Konferenciát. A konferencia időpontja: 2016. október 20. csütörtök – október 21. péntek. (A konferencia csak az egyik napon is látogatható.)

Az idei konferencia témája a Szent Márton-év jelmondata: „Közösségben vagyunk.” Díszvendégünk Enzo Bianchi szerzetes, aki a nyugati monasztikus lelkiség egyik leghitelesebb képviselője. Előadóink között köszönthetjük továbbá Pál Ferenc atyát, Thoma Anita és László református lelkészházaspárt és Dr. Ferenczi Andrea pszichológus mediátort is.

A szakmai programok javarészt a munkahelyi közösségek problémáit érintik; foglalkozunk a csapaton belüli rivalizálás, a kirekesztés, a munkahelyi terror (mobbing, sobbing) témájával és a virtuális közösségek szerepével.

Tavalyi konferenciánkhoz hasonlóan lehetőséget biztosítunk szakmai kiállításra, továbbá kerekasztal-beszélgetéseken, előadásokon és kötetlen formában az egyéb programok során találkozhatnak pannonhalmi bencés és világi kollégáinkkal is.

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal a vezetoikonferencia@osb.hu email címen illetve a + 36 96 570 220 telefonszámon.

Kérjük, mindenképpen töltse ki a *-gal jelölt mezőket.

Vezetői konferencia
Pannonhalma

Kedvezmény szerzetesrendek és történelmi egyházak számára: egy fő részvétele ingyenes, a második résztvevő számára az aktuális konferenciaprogram árából 50% kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény a fakultatív programokra nem vonatkozik!


Program

Kérjük, válassza ki, melyik programokon szeretne részt venni!

Október 20. (csütörtök) - Szakmai programok

Október 20. (csütörtök) - Fakultatív programok

A programokra az egyes helyszínek között busztranszfert biztosítunk.

Október 21. (péntek) - Szakmai programok

Október 21. (péntek) - Fakultatív programok

Szállás, transzfer

A konferencia ideje alatt és az azt követő hétvégén a konferencia résztvevőinek és kísérőiknek meghirdetett programjainkra 20% kedvezményt, a Szent Jakab Házban és győri kiemelt partner szállodáinkban egyedi, kedvezményes szobaárat biztosítunk.

3E7E3089